Susilauma vietti kauden päättäjäisiä perjantaina 18.10. Hyvän kauden jälkeen oli helppo löytää onnistujia palkittujen muodossa menneen kesän osalta. Päättäjäisten yhteydessä joukkueelle julkistettiin ensi vuoden valmennuksen kokoonpano. Susilaumaa johtaa kentän laidalla Teku Ritonen, apunaan Heikki "Jänkä" Leinonen. Maalivahtivalmennuksesta vastaa Timo Westman, fysiikkavalmennuksesta Passo Mäkinen ja huolto pysyy Mollo Helasmäen vastuulla.

Alla listaa/kuvaa palkituista kesän 2013 ansioista.
  

 

Seuran arvokkaimman palkinnon, eli kiertävän Veikon pytyn pokkasi tänä vuonna jälleen hienon kesän pelannut Niklas Keränen. Nikke ei pohjanmaalla alkaneiden opiskelujen takia päässyt paikalle.

 

Veikon pytyn 2012 saanut Niko Julin sai Veikon pytyn muistopalkinnon. 

veikonpytty_muisto_niko_julin.jpg 

 Vuoden tehopelaaja -palkinnon sai 19 maalillaan Sasu Nieminen.

tehokas_sasu_nieminen.jpg 

Nappulaliigan lahjoittaman kiertopalkinnon sai tänä vuonna Jussi Jokela, joka opiskelukiireiden vuoksi oli myös estynyt pääsemään paikalle.

nappulaliiga_jussi_jokela.jpg 

 Vuoden tulokas -palkinnolla muistettiin hienon depyyttivuoden pelannut Juuso Ollikainen.

tulokas_juuso_ollikainen.jpg 

Valmentajien valinta ns. Valmentajien lautasen kohdalla osui tänä vuonna Teppo Tenkasen kohdalle.

valmentajan_lautanen_teppo_tenkanen.jpg 

Seura halusi muistaa myös yhteistyösopimuksen myötä Hakasta Seppoihin tulleita pelaajia, ja Rookie -palkinnolla seura muisti Aki Sihvosta.

rookie_aki_sihvonen.jpg 

Myös toinen palkinto, eli Spirit -palkinto jaettiin Hakasta tulleelle pelaajalle, ja sen tänä vuonna sai Mikko-Petteri Latosaari. Mikkis ei paikalle palkintoa päässyt hakemaan.


1375788_542119622539240_479568370_n.jpg