Pauli Jokinen

jokinen_pauli_012.jpg

Nimi:Pauli Jokinen 
Lempinimi:"Jokinen"
Synt.aika:14.6.1982 
Numero:18
Pelipaikka:toppari
Pituus:-
Paino:-
Jalkaisuus:oikea
PS-44 -kaudet:-

kuva 1

Toijalan Pallo -49:n kasvatin ensimmäinen siirto tapahtui jo varsin nuorena. Hakan riveissä hän kirmasi jo D-junnuissa. Tämän jälkeen valkeakoskelaiset futiksen ystävät ovat saaneet nauttia lähes yhtäjaksoisesti tämän Liverpoolin fanaattisen kannattajan romuluisesta pelityylistä aina tähän päivään asti. Pelituntumaa hän on käynyt hakemassa sekä TP-49:stä että KylVestä.

Monipuolisuus on ehkä paras adjektiivi kuvaamaan Toijalan lahjaa maailman nurmikentille. Kaikki pataruokien ystävät tuntevat Seppojen alastoman kokin spesiaalit. Futiksen parissa hän hoitelee kaikki ruudut aina maalivahdin hommia myöten. Futsalissa hän oli Suomen ensimmäinen valmentaja, joka lanseerasi lajiin rotaation. Siksi lajin asiantuntijat kutsuvatkin häntä leikkisästi futsalin Beniteziksi!

Telaketjuosaston Razor Ruddockilta löytyy myös hempeämpi puoli. Aikaa kuluu ruokaa laittaessa, sisustaessa ja myös taidenäyttelyissä. Myös hempeät kolumnit ovat saaneet laajalti kiitosta. Innokkaimmat lukijat odottelevat, koska otteluraporttien tabermann astuu Ignatiuksen saappaisiin päätoimittajaksi…

Hempeilyn vastapainoksi Paulista löytyy myös karumpi puoli. Hän ei aina muista ottaa ravintolasta lähdettyään tyttöystävää mukaan. Tosin Paulin eduksi on mainittava, että tänä päivänä kisastudiot loppuvat hänen kohdalta tyttöystävääkin miellyttävään aikaan.

Useille hänen ystävilleenkin lienee yllätys hänen nuoruuden haaveensa ammatinvalinnassa. Pauli oli suunnitellut vuolevansa euroja joko saniteetti tai kierrätykseen liittyvältä alalta. Valitettavasti hän epäonnistui pääsykokeen vaiheessa, missä WC ja biojätebussi näyttelivät suurta osaa. Aivan tarkkaa tietoa pieleen menneestä tehtävästä toimituksella ei ole.

Viimeksi 1980-luvun puolivälissä tuomarin kanssa samaa mieltä ollut mies harrastaa futiksen lisäksi muutakin urheilua. Hänen mottonsa kertoo oleellisen:”Elämä ei ole mitään ilman smackdownia!” Jokinen on kerännyt monia ystäviä vuosien aikana vastustajien leiristä. Tästä syystä kentälle päästyään hänellä menee enemmän aikaa kuulumisten vaihtamiseen kuin itse pallon potkimiseen. Tosin tämä ”Patetalk” on monesti sekoittanut vastustajan pään pahemman kerran.