Pasi Mäkinen

makinen_p_152.jpg

Nimi:Pasi Mäkinen  
Lempinimi:"Passo" 
Synt.aika:18.3.1977  
Numero:26 
Pelipaikka:puolustaja/laitalinkki  
Pituus:172  
Paino:74  
Jalkaisuus:oikea  
PS-44 -kaudet:Seitsemäs käynnistymässä  

 

Haastattelu kuva 1 kuva 2 kuva 3 kuva 4 kuva 5

Jalkapallotaitonsa kodin takapihalta isoveljeltään oppinut "Passo" pelasi nuoruuden vuotensa Valkeakosken Hakan junnuissa aina junnuista ikääntymiseen asti. Junnuvuosilta tarttui myös hihaan usea piirijoukkuepeli Pohjola Cupia myöten.

Armeijavuoden jälkeen "Passo" jäi Hämeenlinnaan paikallisen AC Täysosuman haaviin opettelemaan miesten peliä. Täältä onkin peruja Passon jyräävä pelityyli. Täysosuman jälkeen oli vuorossa ensimmäistä kertaa PS-44. Susihukissa ei kauaa aikaa vierähtänyt jolloin suunnaksi kauden-parin jälkeen tuli naapuri VaKP. Muutaman kauden jälkeen mieli kuitenkin muuttui ja paluu Seppoihin oli tosiasia.

Mäkisten veljeksistä tämä nuorempi ja vaaleampi on tullut tunnetuksi hieman kuumemmasta päästä kuin veljensä Reijo. Tiedä sitten johtuuko tämä kuumentuminen villapaidasta vaiko siitä, että Reijolla ilmastointi toimii - niin erilaiset poijaat ovat olleet pelikentillä.

Reijon vetäydyttyä pelikentiltä pääsee Passo kantamaan nyt ensimmäistä kertaa Sepoissa Mäkisen suvun valtikkaa. Kovasti poika on ainakin töitä tehnyt jaksaakseen kantaa tätä valtikkaa. Kunto on joukkueen kovimpia muutaman kauden tauon jälkeen ja odotettavissa onkin kesän aikana paluu säännöllisempään peliaikaan sekä mahdollisesti taas tilastoihin välillä maalintekijänäkin.

Varmaa on ainakin, että niin reeneissä kuin peleissä joukkueen tsempparina kunnostautuva Pasi tulee näyttämään kuuluisaksi tullutta liukaria useammin Apian nurmella kuin aikoihin uuden vauhdin löytämisen vuoksi.